9,2
661 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

661 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekende service.

RC van Ommeren (Woerden)
11-06-2021

Vriendelijk, deskundig. Prettig om daar te komen en eventueel te wachten.

Joke Buijs (Woerden)
27-05-2021

Altijd goede service, goed onderhoud en gezellige ontvangst met heerlijke koffie.

Mevrouw C. Epping
27-05-2021

Prima vakmensen. Showroom erg saai, ik mis groen, zeker bij de hybride auto's.

Rob van Vredendaal (Nieuwerbrug)
12-05-2021

Deze dealer wekt vertrouwen, geeft vriendelijk en kundig advies. Tevens is de serviceverlening zowel in de showroom alsmede in de werkplaats van prima kwaliteit.

G. van Schaik (Utrecht)
05-05-2021

Vriendelijke mensen. Fijne sfeer als je binnen komt. Je voelt je welkom.

mevr denboon
28-04-2021

Ze zijn erg professioneel en staan je vriendelijk te woord.

Dhr W.Immerzeel (Woerden)
21-04-2021

Uitstekende service, alles is altijd op orde. Klaar terwijl je wacht in gezellige ruimte met werkplek. Vriendelijk personeel. Rij al 8 jaar klachtenvrij in dezelfde ouwe bak en breng hem altijd naar Ramselaar. Niet goedkoop, wel waar voor je geld.

M Konecny
21-04-2021

Al jaren klant, dat zegt genoeg.

T. Bouman (Vianen )
09-04-2021

Kundige, lieve en leuke mensen bij v. Ramselaar die je het gevoel geven alsof je hun beste vriend bent.

Dick Oliemans (Wapenveld )
18-03-2021

Vriendelijk en betrouwbaar.

Henk Zuidam (Woerden)
18-03-2021

Er wordt nog geluisterd, ook na ruim 20 jaar.

Cc.h.de Rooij (Harmelen)
18-03-2021

Zeer tevreden! Echte complimenten.

A. Hol
16-03-2021

Perfect, klantvriendelijk, betrouwbaar en kennis van zaken.

K Halm (Linschoten )
16-03-2021

Fijne dealer, kom hier al jaren.

klos (rotterdam)
12-03-2021

Net voor de onderhoudsbeurt wil de auto niet starten door een kapot gasklephuis. Met de pechservice werd de auto thuis opgehaald en naar de garage gebracht. Direct onderhoudsbeurt met APK gepleegd. Airco defect en achterremschijven te dun. Netjes telefonisch overleg over de noodzaak tot vervanging en de kosten. Wegens wachten op onderdelen kreeg ik de beschikking over een leenauto. Alles perfect en tegen de meegedeelde prijzen opgelost. Tot volle tevredenheid.

Barend Verhagen (Woerden)
25-02-2021

Of ik nu voor het bestellen van een andere auto, voor een beurt, met een probleem of voor een bekertje chocolademelk binnenloop, iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik voel mij altijd welkom. Daarnaast vind ik het fijn dat de mensen weten wie ik ben als ik bel (hoi John, hoe gaat het?), ik voel mij hierdoor als persoon behandeld en niet als een nummer / kenteken ;-). Uiteraard is iedereen Toyoya minded en kundig maar dat is denk en hoop ik iets wat voor alle Toyotadealers zal gelden. Ik heb net mijn zesde Toyota geleverd gekregen en ik ga ervan uit dat dit niet de laatste zal zijn.

John Roelofsen (De Meern)
19-02-2021

Ik vind de klantvriendelijkheid erg belangrijk. De vragen die ik stel worden deskundig beantwoord. De koffie staat altijd klaar.

wim borst (linschoten)
16-02-2021

Ik kom al jaren bij deze dealer en mijn kinderen ook, zeer betrouwbaar en altijd vriendelijk bij de receptie en in de showroom als ook in de werkplaats. En de service is uitstekend.

DHR. P. Claessens (UTRECHT)
09-02-2021

Vriendelijk en kundig personeel.

Hanny van de Veen (Gouda)
08-02-2021

Erg fijne dealer.

klos (Rotterdam )
04-02-2021

Het personeel is altijd behulpzaam, empatisch, correct en geven goede uitleg over de staat van mijn auto.

Gerda
04-02-2021

Ze zijn goed.

Henk Fokkens (Lopikerkapel)
01-02-2021

Zodra ik mijn belangstelling voor Toyota kenbaar had gemaakt, heeft dealer van Ramselaar zich proactief opgesteld en hadden ze daar een luisterend oor voor mijn specifieke wensen. Dit resulteerde in een andere uitvoering als ik in 1e instantie voor ogen had, maar wel beter passend bij mijn wensen. Bij het 2e onderhoudsmoment heb ik mijn tevredenheid over de auto uitgesproken maar maakte ik ook melding van een kleine klacht, namelijk het piepen/kraken van de bestuurdersstoel bij elke verkeersdrempel. Men fronstte een wenkbrauw, want deze klacht was nieuw voor ze, maar namen de uitdaging toch aan en hebben het opgelost. Chapeau!. Het was dan wel iets kleins, maar toch stoorde ik me eraan. Dat ze het serieus namen was al super, dat ze het ook nog oplossen is top!

Dhr. Oorschot (Montfoort)
29-01-2021

Fijn bedrijf vriendelijke mensen.

Maja van den Berg (Woerden )
29-01-2021

Zeer klantvriendelijk, eerlijk.

Hartman (De meern )
29-01-2021

Afspraak maken gaat soepel. Prettige ontvangst. Ze doen elke keer wat extra service.

Gerrit Oostenveld (Oudewater)
29-01-2021

1. Betrouwbaarheid. Technisch is alles dik in orde. Vooraf is bekend om welke kosten het zal gaan. Dit is al jaren het geval.2. Betrokken en vriendelijk personeel.3. Prettige omgeving. Ik ga voor mijn plezier naar deze dealer in verband met de servicebeurten.

Gerard van der Zalm (Rotterdam)
29-01-2021

Ze werken netjes, komen over als zeer professioneel, kundig. De medewerkers hebben voor de klant een luisterend oor en bieden oplossing/alternatief. Kom er graag.

Dhr R. Den Engelsman (Bodegraven )
25-01-2021

Het zijn allemaal fijne mensen die zeker klantvriendelijk zijn, en op een eerlijke manier worden er zaken gedaan. Meer dan een dikke pluim waard.

John Geubels (Barendrecht)
21-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.