9,2
633 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

633 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ze werken netjes, komen over als zeer professioneel, kundig. De medewerkers hebben voor de klant een luisterend oor en bieden oplossing/alternatief. Kom er graag.

Dhr R. Den Engelsman (Bodegraven )
25-01-2021

Het zijn allemaal fijne mensen die zeker klantvriendelijk zijn, en op een eerlijke manier worden er zaken gedaan. Meer dan een dikke pluim waard.

John Geubels (Barendrecht)
21-01-2021

Goede service, klantvriendelijk, deskundig.

Gerard van der Zouw (Amersfoort)
21-01-2021

Al 10 jaar klant en eigenlijk nooit een teleurstelling van dit bedrijf ervaren.

Jos Koot (Gouda)
21-01-2021

Tevredenheid van de klant stond hier duidelijk centraal.

Jan Cornelisse
21-01-2021

Altijd goede service.

André Hol (IJsselstein)
14-01-2021

Ik kom al vele jaren bij deze garage en heb er inmiddels mijn derde auto al gekocht en steeds in onderhoud. Het is een kwalitatief erg goede garage met heel klantvriendelijk en kundig personeel. Er is altijd ruimte voor een persoonlijk praatje en interesse in de klant.

Mevr. Ebskamp (De Meern)
04-01-2021

Prettig omgeving en vriendelijk personeel.

S Schoonderwoerd (Harmelen )
04-01-2021

Het is een prettige, menselijke dealer.

Jody de Hoog (Woerden)
28-12-2020

Vriendelijk, service verlenend bedrijf, ook telefonisch goed bereikbaar.

Roelien Meerwijk (Linschoten)
28-12-2020

Prima dealer, nette showroom en ben zeer goed voorgelicht en geholpen tijdens het ophalen van de nieuwe auto.

B ten Brink
17-12-2020

Goede service, betrouwbaar en degelijk.

Leo Bedaux (De Bilt)
16-12-2020

Wij konden door omstandigheden niet naar de garage voor de winterbeurt. Ze hebben de auto opgehaald en thuisgebracht, klasse! Voor ons wel een tien waard.

G.Massop. (Harmelen)
10-12-2020

Betrouwbaar/gewoon goed.

Piet Sondij (Kockengen)
26-11-2020

Volgens prijsopgave, netjes op tijd weer klaar.

J. van Mansom (Utrecht)
19-11-2020

Vriendelijke en behulpzame dealer.

J schutz (Linschoten)
12-11-2020

We komen er al jaren en we vinden al het personeel hele fijne mensen, om nog jaren te komen. We worden al jaren met respect geholpen.

chris en greet de laat (utrecht)
05-11-2020

Altijd goede service en betrouwbaar.

M. den Ouden (Rotterdam)
04-11-2020

Bij van Ramselaar word je altijd heel persoonlijk en vriendelijk behandeld: alle medewerkers kennen ons bij naam en weten (als ik een afspraak heb) waarvoor ik kom. Het is oprecht altijd gezellig om daar langs te gaan.Toen ik laatst met een bijzonder probleem kwam wat ze nog niet kenden, hebben ze alles ondernomen om een oplossing te vinden, en met succes!

Marcel Vos (Woerden)
03-11-2020

Normaal gesproken was de wachttijd altijd goed, maar deze keer was 5 1/2 uur wachttijd wel zeer lang.

Tonny Besselse (Doorn)
29-10-2020

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Een fijne garage.

Nico van Beek (Woerden)
22-10-2020

Dealer doet wat zij zegt, is betrouwbaar en altijd bereid om te helpen.

Wim de Jong (Kockengen)
22-10-2020

Goede service, vriendelijk, betrouwbaar, lage kosten, auto doet het al 11 jaar perfect en rijdt zalig!

ir. Steven Hanekroot (Harmelen)
19-10-2020

Klantgericht met een no-nonsens aanpak.

Fam. Oudshoorn (Gouda)
19-10-2020

Al meer dan 25 jaar voor mij het meest vriendelijke en betrouwbare adres waar ik graag kom om een auto te kopen en te laten onderhouden.

Theo van Aken (CULEMBORG)
21-09-2020

Het is gewoon een zeer prettige dealer, ze doen wat ze beloven en leveren goed werk af! En ze zijn oprecht héél vriendelijk.

D.vdM (Bussum)
21-09-2020

Goede uitleg over alles, al mijn vragen werden beantwoord.

dhr jw berghoef (zegveld)
10-09-2020

Alles volgens afspraak, en duidelijk vermeld op de website. Ook het maken van een werkplaatsafspraak kan eenvoudig via de website worden geregeld.

Edo de Roo (Woerden)
02-09-2020

Fijne garage.

Yvonne (Gouda )
27-08-2020

Een goede garage.

Henny van Doorn (Woerden)
24-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.