9,2
653 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

653 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima dealer, nette showroom en ben zeer goed voorgelicht en geholpen tijdens het ophalen van de nieuwe auto.

B ten Brink
17-12-2020

Goede service, betrouwbaar en degelijk.

Leo Bedaux (De Bilt)
16-12-2020

Wij konden door omstandigheden niet naar de garage voor de winterbeurt. Ze hebben de auto opgehaald en thuisgebracht, klasse! Voor ons wel een tien waard.

G.Massop. (Harmelen)
10-12-2020

Betrouwbaar/gewoon goed.

Piet Sondij (Kockengen)
26-11-2020

Volgens prijsopgave, netjes op tijd weer klaar.

J. van Mansom (Utrecht)
19-11-2020

Vriendelijke en behulpzame dealer.

J schutz (Linschoten)
12-11-2020

We komen er al jaren en we vinden al het personeel hele fijne mensen, om nog jaren te komen. We worden al jaren met respect geholpen.

chris en greet de laat (utrecht)
05-11-2020

Altijd goede service en betrouwbaar.

M. den Ouden (Rotterdam)
04-11-2020

Bij van Ramselaar word je altijd heel persoonlijk en vriendelijk behandeld: alle medewerkers kennen ons bij naam en weten (als ik een afspraak heb) waarvoor ik kom. Het is oprecht altijd gezellig om daar langs te gaan.Toen ik laatst met een bijzonder probleem kwam wat ze nog niet kenden, hebben ze alles ondernomen om een oplossing te vinden, en met succes!

Marcel Vos (Woerden)
03-11-2020

Normaal gesproken was de wachttijd altijd goed, maar deze keer was 5 1/2 uur wachttijd wel zeer lang.

Tonny Besselse (Doorn)
29-10-2020

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Een fijne garage.

Nico van Beek (Woerden)
22-10-2020

Dealer doet wat zij zegt, is betrouwbaar en altijd bereid om te helpen.

Wim de Jong (Kockengen)
22-10-2020

Goede service, vriendelijk, betrouwbaar, lage kosten, auto doet het al 11 jaar perfect en rijdt zalig!

ir. Steven Hanekroot (Harmelen)
19-10-2020

Klantgericht met een no-nonsens aanpak.

Fam. Oudshoorn (Gouda)
19-10-2020

Al meer dan 25 jaar voor mij het meest vriendelijke en betrouwbare adres waar ik graag kom om een auto te kopen en te laten onderhouden.

Theo van Aken (CULEMBORG)
21-09-2020

Het is gewoon een zeer prettige dealer, ze doen wat ze beloven en leveren goed werk af! En ze zijn oprecht héél vriendelijk.

D.vdM (Bussum)
21-09-2020

Goede uitleg over alles, al mijn vragen werden beantwoord.

dhr jw berghoef (zegveld)
10-09-2020

Alles volgens afspraak, en duidelijk vermeld op de website. Ook het maken van een werkplaatsafspraak kan eenvoudig via de website worden geregeld.

Edo de Roo (Woerden)
02-09-2020

Fijne garage.

Yvonne (Gouda )
27-08-2020

Een goede garage.

Henny van Doorn (Woerden)
24-08-2020

Vriendelijk, correct en kundig.

C.Roozenbeek (Linschoten)
21-08-2020

Goede service en goed ontvangst.

j ohn van zoeren (capelle aan den ijssel)
17-08-2020

Goede service en heldere communicatie.

Wibe Drijver (Woerden)
12-08-2020

Gewoon fijn bedrijf met fijne mensen.

Maja van den Berg (Woerden )
05-08-2020

Deze garagehouder is zeer klantvriendelijk en staat altijd voor je klaar, het onderhoud aan de auto gaat tot volle tevredenheid, indien nodig is er overleg. Een betrouwbare autodealer! Garage van Ramselaar staat altijd voor je klaar!!

Mevr Lenie Vos van der Meer (Woerdrn)
04-08-2020

Een professionele garage met goede planning en warme hoffelijkheid van het personeel.

J.van Dongen (Woerden)
03-08-2020

Zeer correcte behandeling, vriendelijk personeel. Ik ben reuze blij met dit garagebedrijf.

Dhr. R.A. van der Valk (Woerden)
03-08-2020

De ontvangst is altijd vriendelijk, ook al kom je onverwacht. Je wordt goed geïnformeerd over de kosten van de reparatie. Zo nodig is er vervangend vervoer aanwezig.

Gerda d’Arnault
03-08-2020

Niks op aan te merken. Vriendelijk en vakkundig.

Mark Reichardt (Harmelen)
31-07-2020

Toppers.

H. Geus (Woerden)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.