9,2
669 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

669 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ze zijn goed.

Henk Fokkens (Lopikerkapel)
01-02-2021

Zodra ik mijn belangstelling voor Toyota kenbaar had gemaakt, heeft dealer van Ramselaar zich proactief opgesteld en hadden ze daar een luisterend oor voor mijn specifieke wensen. Dit resulteerde in een andere uitvoering als ik in 1e instantie voor ogen had, maar wel beter passend bij mijn wensen. Bij het 2e onderhoudsmoment heb ik mijn tevredenheid over de auto uitgesproken maar maakte ik ook melding van een kleine klacht, namelijk het piepen/kraken van de bestuurdersstoel bij elke verkeersdrempel. Men fronstte een wenkbrauw, want deze klacht was nieuw voor ze, maar namen de uitdaging toch aan en hebben het opgelost. Chapeau!. Het was dan wel iets kleins, maar toch stoorde ik me eraan. Dat ze het serieus namen was al super, dat ze het ook nog oplossen is top!

Dhr. Oorschot (Montfoort)
29-01-2021

Fijn bedrijf vriendelijke mensen.

Maja van den Berg (Woerden )
29-01-2021

Zeer klantvriendelijk, eerlijk.

Hartman (De meern )
29-01-2021

Afspraak maken gaat soepel. Prettige ontvangst. Ze doen elke keer wat extra service.

Gerrit Oostenveld (Oudewater)
29-01-2021

1. Betrouwbaarheid. Technisch is alles dik in orde. Vooraf is bekend om welke kosten het zal gaan. Dit is al jaren het geval.2. Betrokken en vriendelijk personeel.3. Prettige omgeving. Ik ga voor mijn plezier naar deze dealer in verband met de servicebeurten.

Gerard van der Zalm (Rotterdam)
29-01-2021

Ze werken netjes, komen over als zeer professioneel, kundig. De medewerkers hebben voor de klant een luisterend oor en bieden oplossing/alternatief. Kom er graag.

Dhr R. Den Engelsman (Bodegraven )
25-01-2021

Het zijn allemaal fijne mensen die zeker klantvriendelijk zijn, en op een eerlijke manier worden er zaken gedaan. Meer dan een dikke pluim waard.

John Geubels (Barendrecht)
21-01-2021

Goede service, klantvriendelijk, deskundig.

Gerard van der Zouw (Amersfoort)
21-01-2021

Al 10 jaar klant en eigenlijk nooit een teleurstelling van dit bedrijf ervaren.

Jos Koot (Gouda)
21-01-2021

Tevredenheid van de klant stond hier duidelijk centraal.

Jan Cornelisse
21-01-2021

Altijd goede service.

André Hol (IJsselstein)
14-01-2021

Ik kom al vele jaren bij deze garage en heb er inmiddels mijn derde auto al gekocht en steeds in onderhoud. Het is een kwalitatief erg goede garage met heel klantvriendelijk en kundig personeel. Er is altijd ruimte voor een persoonlijk praatje en interesse in de klant.

Mevr. Ebskamp (De Meern)
04-01-2021

Prettig omgeving en vriendelijk personeel.

S Schoonderwoerd (Harmelen )
04-01-2021

Het is een prettige, menselijke dealer.

Jody de Hoog (Woerden)
28-12-2020

Vriendelijk, service verlenend bedrijf, ook telefonisch goed bereikbaar.

Roelien Meerwijk (Linschoten)
28-12-2020

Prima dealer, nette showroom en ben zeer goed voorgelicht en geholpen tijdens het ophalen van de nieuwe auto.

B ten Brink
17-12-2020

Goede service, betrouwbaar en degelijk.

Leo Bedaux (De Bilt)
16-12-2020

Wij konden door omstandigheden niet naar de garage voor de winterbeurt. Ze hebben de auto opgehaald en thuisgebracht, klasse! Voor ons wel een tien waard.

G.Massop. (Harmelen)
10-12-2020

Betrouwbaar/gewoon goed.

Piet Sondij (Kockengen)
26-11-2020

Volgens prijsopgave, netjes op tijd weer klaar.

J. van Mansom (Utrecht)
19-11-2020

Vriendelijke en behulpzame dealer.

J schutz (Linschoten)
12-11-2020

We komen er al jaren en we vinden al het personeel hele fijne mensen, om nog jaren te komen. We worden al jaren met respect geholpen.

chris en greet de laat (utrecht)
05-11-2020

Altijd goede service en betrouwbaar.

M. den Ouden (Rotterdam)
04-11-2020

Bij van Ramselaar word je altijd heel persoonlijk en vriendelijk behandeld: alle medewerkers kennen ons bij naam en weten (als ik een afspraak heb) waarvoor ik kom. Het is oprecht altijd gezellig om daar langs te gaan.Toen ik laatst met een bijzonder probleem kwam wat ze nog niet kenden, hebben ze alles ondernomen om een oplossing te vinden, en met succes!

Marcel Vos (Woerden)
03-11-2020

Normaal gesproken was de wachttijd altijd goed, maar deze keer was 5 1/2 uur wachttijd wel zeer lang.

Tonny Besselse (Doorn)
29-10-2020

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Een fijne garage.

Nico van Beek (Woerden)
22-10-2020

Dealer doet wat zij zegt, is betrouwbaar en altijd bereid om te helpen.

Wim de Jong (Kockengen)
22-10-2020

Goede service, vriendelijk, betrouwbaar, lage kosten, auto doet het al 11 jaar perfect en rijdt zalig!

ir. Steven Hanekroot (Harmelen)
19-10-2020

Klantgericht met een no-nonsens aanpak.

Fam. Oudshoorn (Gouda)
19-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.