9,2
633 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

633 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk, correct en kundig.

C.Roozenbeek (Linschoten)
21-08-2020

Goede service en goed ontvangst.

j ohn van zoeren (capelle aan den ijssel)
17-08-2020

Goede service en heldere communicatie.

Wibe Drijver (Woerden)
12-08-2020

Gewoon fijn bedrijf met fijne mensen.

Maja van den Berg (Woerden )
05-08-2020

Deze garagehouder is zeer klantvriendelijk en staat altijd voor je klaar, het onderhoud aan de auto gaat tot volle tevredenheid, indien nodig is er overleg. Een betrouwbare autodealer! Garage van Ramselaar staat altijd voor je klaar!!

Mevr Lenie Vos van der Meer (Woerdrn)
04-08-2020

Een professionele garage met goede planning en warme hoffelijkheid van het personeel.

J.van Dongen (Woerden)
03-08-2020

Zeer correcte behandeling, vriendelijk personeel. Ik ben reuze blij met dit garagebedrijf.

Dhr. R.A. van der Valk (Woerden)
03-08-2020

De ontvangst is altijd vriendelijk, ook al kom je onverwacht. Je wordt goed geïnformeerd over de kosten van de reparatie. Zo nodig is er vervangend vervoer aanwezig.

Gerda d’Arnault
03-08-2020

Niks op aan te merken. Vriendelijk en vakkundig.

Mark Reichardt (Harmelen)
31-07-2020

Toppers.

H. Geus (Woerden)
31-07-2020

Zeer klantvriendelijk, je voelt je echt thuis. Behulpzame medewerkers die je alles vertellen over de auto en je niet onder druk zetten. Al jaren mijn dealer en wat mij betreft gaat dat ook niet veranderen. Grote klasse.

Hans de Groot (Utrecht)
16-07-2020

Prima garage duidelijke afspraken en uitstekende service.

Marianne stoter
26-06-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en zeer betrouwbaar. Maken geen verschil tussen de Land Cruiser of Aygo-rijders, iedereen wordt supergoed geholpen.

Patrick van Beek (Woerden)
26-06-2020

Ik vind de behandeling bij van Ramselaar uitstekend.

Han Pronker (WOERDEN)
26-06-2020

De klant voelt zich koning.

Familie de Wildt (De Meern )
18-06-2020

Een van de weinige garages waar kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staat.

C. van Eeuwijk (Woerden)
17-06-2020

Klantgerichte benadering, afspraken allemaal zeer goed nagekomen, prettige mensen en....het belangrijkste: geweldige auto de nieuwe RAV4!

Els van der Heijden
17-06-2020

Prima service.

Erik (Vleuten)
28-05-2020

Ruim 20 jaar ben ik klant bij Van Ramselaar, een prima Toyota-dealer. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en informeren je duidelijk over wat er met de auto moet gebeuren. Het afgeleverde werk is kwalitatief van een hoog niveau. Men is plezierig in de omgang en je voelt je welkom in de zaak.

Anton Dorst
15-05-2020

Duidelijkheid over de kosten van de servicebeurt en de APK, servicebeurt vakkundig uitgevoerd, goede uitleg over de extra (kleine) werkzaamheden, SMS als de auto gereed is, klantvriendelijke behandeling bij de receptie.

Barend Verhagen (Woerden)
14-05-2020

Goed bedrijf, nette kundige mensen die je goed advies geven en afspraken goed nakomen.

Cees Bekker (Woerden)
06-05-2020

Een bedrijf waaraan je graag de verzorging van je vervoermiddel aan overlaat en voor overleg en advies mee in contact treedt.

Andrè Schoonderwoerd
29-04-2020

Omdat ik tevreden ben.

Lhogendoorn (Woerden)
23-04-2020

Fijne dealer met ervaren medewerkers.

Rosemarie Eerbeek (Woerden )
23-04-2020

Ik heb me gewaardeerd gevoeld als klant. De werkplaats heeft verder gekeken dan de werkzaamheden waar voor ik kwam. Ik kreeg een keurig overzicht van de te verwachten kosten.

Mw E A L. (De Meern )
17-04-2020

Uitstekende service/prijs/kwaliteit. Vriendelijk en correct.

j.c.bulk (woerden)
17-04-2020

Ik kom er al meer dan 30 jaar en ben een tevreden klant.

M.v.d.Stap
30-03-2020

Betrouwbaar, vriendelijke mensen.

Marleen den Ouden (Rotterdam)
26-03-2020

Hele goede service. En ik word altijd zo goed geholpen. Erg aardige mensen werken er.

Margo Mulder (Woerden)
19-03-2020

Aardige mensen aan de servicebalie, altijd bereid tot oplossing van vragen. Voordoen van omgaan met de nieuwe mogelijkheden in de auto, zoals geluiden als je de witte streep overrijd en dicht achter een voorligger zit etc.

wim borst (Linschoten)
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.