9,2
592 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

592 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zijn goed kom ze de afspraak na ik wordt goed geholpen door ze ik heb me 3 auto al bij ze gehaald

Henk Fokkens (Lopikerkapel)
05-02-2020

Zeer betrouwbare garage met vriendelijke en enthousiaste medewerkers.

Henk Verheul (Woerden)
05-02-2020

Top dealer zo moesten er meer zijn

Dhr Klos (Rotterdam)
05-02-2020

Wordt altijd zeer correct en volgens afspraak, geholpen.De dame achter de balie is zeer duidelijk en aardig.

Els Diederik (Bodegraven)
31-01-2020

Het is er altijd tiptop. Iedereen is altijd even vriendelijk en behulpzaam. Iedereen is kundig op zijn of haareigen werkzaamheden. Ik zou zeggen ga zo door.

Mevr. van de Veen (Gouda)
31-01-2020

In het bijzonder een medewerker, want die staat ons altijd uitermate vriendelijk, behulpzaam, klantgericht te woord. Je wordt altijd direct geholpen of die medewerker laat even weten dat hij er zo aankomt( het zijn de kleine dingen:)) Maar ook de andere medewerker{?} was uitermate klantvriendelijk.De reparaties worden altijd keurig uitgevoerd.Niets dan lof over Toyota Ramselaar.

Marrigje Weerelts (Woerden)
29-01-2020

Prima services bij de aflevering van mijn lease auto.

J A Timmer
28-01-2020

Vanwege de service en het uiterst vriendelijke personeel, zowel van de receptie als in de werkplaats.

Roel van den Berg (Woerden)
22-01-2020

Vakbekwaam, meedenkend, goede afspraken en je voelt je ook als klant gewaardeerd en gehoord.

Dirk Verkade (Woerden)
22-01-2020

Zeer deskundig. Zeer tevreden over het advies bij de aankoop van de auto en de afspraken die ik met Van Ramselaar tijdens het aankoopproces heb kunnen maken.

G. van der Zouw (Amersfoort)
22-01-2020

Afspraak klopt altijd,vriendelijk onthaal,meestal met wat humor.Goede uitleg als er wat bijzonders is.Lekkere koffie+koekje!Mag ook in de werkplaats even een blik werpen.Gewoon een fijne Toyota dealer Top!

Jos Koot (Gouda)
17-01-2020

Goede garage, prettige sfeer, vakwerk en betrouwbaar, een aanrader

leo bedaux (de bilt)
17-01-2020

Vriendelijk en goed geholpen.

Mevr. A Jocker (Woerden)
02-01-2020

Toyota Van Ramselaar is een dealer/garage met vriendelijk personeel, de werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Personeel is belangstellend en deskundig.

Joke Buijs (Woerden)
02-01-2020

Een TOP-dealer. De enige Toyota dealer die ik met mijn Toyota vertrouw. Een fijn, behulpzaam, meedenkend bedrijf met bijzonder vriendelijk personeel.

Nagamiji (Leidschendam)
30-12-2019

Eén van de weinige garages waarvoor ik mijn hand in het vuur zou durven steken. Ze schrijven niet met een vork, doen niets ongevraagd of wat niet nodig is en ze kennen je. Wat wil je nog meer van een garage, want daar gaat het alleen om vertrouwen.

C. van Eeuwijk (Woerden)
30-12-2019

Goed, snel en conform de afspraken is het onderhoud uitgevoerd.

Adri (Bodegraven)
19-12-2019

Het is gewoon een plattelands dealer moet gevoel voor zij product.

Dhr Klos (Rotterdam)
18-12-2019

Precies. Goed. Accuraat. Klantvriendelijk. Service gericht.

J. Stelwagen (Montfoort)
18-12-2019

Vertrouwd adres. Altijd goede service en advies.

Dhr. H. Kohler (Harmelen)
18-12-2019

Kundige en zeer behulpzame mensen

Jody de Hoog
18-12-2019

Zeer prettige persoonlijke benadering van de medewerker van de verkoopafdeling. Bij aflevering was er al direct voor gezorgd dat de winterbanden geplaatst waren.

P. J. van den Bosch (Gouda)
13-12-2019

Bij binnenkomst straalt het bedrijf de vriendelijkheid, betrokkenheid en goede service al uit.

R.A. van der Valk
13-12-2019

Vriendelijke medewerkers, afspraak is afspraak.

M. Bouman (Vianen )
11-12-2019

Zie voorgaande antwoorden

Patricia Grootewal (Zegveld)
11-12-2019

Ik ben een zeer tevreden Toyota rijder en over mijn dealer ben ik ook zeer tevreden omdat hij erg vriendelijk en klantgericht werkt.

G. van Vliet (Montfoort)
06-12-2019

Klantvriendelijke, betrouwbare, meedenkende en servicegerichte kwaliteitsgarage.

A. Broekhuijse (Woerden)
04-12-2019

Prima garage met goede service en vriendelijk personeel

Jim Schütz (Linschoten)
04-12-2019

Van Ramselaar is een prettige dealer, waar men tijd neemt voor de (aspirant)koper. Duidelijke en eerlijke uitleg, aandacht en klantvriendelijk

Arie van H. (Woerden)
27-11-2019

Een bedrijf waar ik graag kom omdat het de klant waardeert.

Herman Pfeifle (Alphen aan den Rijn)
22-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.