9,2
609 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

609 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik heb me gewaardeerd gevoeld als klant. De werkplaats heeft verder gekeken dan de werkzaamheden waar voor ik kwam. Ik kreeg een keurig overzicht van de te verwachten kosten.

Mw E A L. (De Meern )
17-04-2020

Uitstekende service/prijs/kwaliteit. Vriendelijk en correct.

j.c.bulk (woerden)
17-04-2020

Ik kom er al meer dan 30 jaar en ben een tevreden klant.

M.v.d.Stap
30-03-2020

Betrouwbaar, vriendelijke mensen.

Marleen den Ouden (Rotterdam)
26-03-2020

Hele goede service. En ik word altijd zo goed geholpen. Erg aardige mensen werken er.

Margo Mulder (Woerden)
19-03-2020

Aardige mensen aan de servicebalie, altijd bereid tot oplossing van vragen. Voordoen van omgaan met de nieuwe mogelijkheden in de auto, zoals geluiden als je de witte streep overrijd en dicht achter een voorligger zit etc.

wim borst (Linschoten)
13-03-2020

Betrouwbaar, vriendelijk, meedenkend, accuraat.

l. versteeg
13-03-2020

Een heel fijn bedrijf om te komen. Vertrouwd, vriendelijk personeel. Korte wachttijd. Heel fijn om te komen.

Dhr. H Schonewille
05-03-2020

Keurige ontvangst, vriendelijk, informeel, goede uitleg.

Dhr. A.E. Jong
05-03-2020

Vriendelijk personeel. En leveren goed werk

Dhr. M den Hartog (Oudewater)
21-02-2020

Er werken ontzettend leuke mensen die altijd voor je klaar staan. Ze denken met je mee, je kunt altijd terecht (zelfs als het net niet helemaal uitkomt) Ze zijn erg kundig en brengen je altijd vooraf op de hoogte als er iets extra's aan de auto moet gebeuren. Ok, klinkt logisch maar we hebben het ook zeker wel anders meegemaakt. Echt ontzettend tevreden.

Hedwig van Dortmont
21-02-2020

Bijzonder klantgericht, denkt mee en zoekt het beste voor de klant. Komt professioneel over. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Dhr. E.J. van der Beek (Bodegraven)
19-02-2020

ben al heel heel lang klant en altijd tevreden, op een keer na, maar dat werd direct geweldig opgelost door van ramselaar

lens
19-02-2020

Altijd vriendelijk en behulpzaam en goede afspraken en vakmanschap

P.Verhoeff (Woerden)
18-02-2020

Zoals eerder vermeld uiterst tevreden over de service aan de receptie als van de monteurs in de werkplaats als van de eigenaar zelf.

Piet Claessens (Utrecht)
18-02-2020

Al weer 20 jaar mijn dealer en dat zegt volgens mij al voldoende. Je bent geen nummer, maar de medewerkers kennen je bij naam. Behulpzaam,staan voor je klaar en denken met je mee. Ik hoop dan ook nog jaren klant te blijven bij deze garage.

Dhr. Francken
13-02-2020

Goed communiceren , afspraken nakomen en vriendelijke medewerkers.

Bob Mace-Hardyman
05-02-2020

Zijn goed kom ze de afspraak na ik wordt goed geholpen door ze ik heb me 3 auto al bij ze gehaald

Henk Fokkens (Lopikerkapel)
05-02-2020

Zeer betrouwbare garage met vriendelijke en enthousiaste medewerkers.

Henk Verheul (Woerden)
05-02-2020

Top dealer zo moesten er meer zijn

Dhr Klos (Rotterdam)
05-02-2020

Wordt altijd zeer correct en volgens afspraak, geholpen.De dame achter de balie is zeer duidelijk en aardig.

Els Diederik (Bodegraven)
31-01-2020

Het is er altijd tiptop. Iedereen is altijd even vriendelijk en behulpzaam. Iedereen is kundig op zijn of haareigen werkzaamheden. Ik zou zeggen ga zo door.

Mevr. van de Veen (Gouda)
31-01-2020

In het bijzonder een medewerker, want die staat ons altijd uitermate vriendelijk, behulpzaam, klantgericht te woord. Je wordt altijd direct geholpen of die medewerker laat even weten dat hij er zo aankomt( het zijn de kleine dingen:)) Maar ook de andere medewerker{?} was uitermate klantvriendelijk.De reparaties worden altijd keurig uitgevoerd.Niets dan lof over Toyota Ramselaar.

Marrigje Weerelts (Woerden)
29-01-2020

Prima services bij de aflevering van mijn lease auto.

J A Timmer
28-01-2020

Vanwege de service en het uiterst vriendelijke personeel, zowel van de receptie als in de werkplaats.

Roel van den Berg (Woerden)
22-01-2020

Vakbekwaam, meedenkend, goede afspraken en je voelt je ook als klant gewaardeerd en gehoord.

Dirk Verkade (Woerden)
22-01-2020

Zeer deskundig. Zeer tevreden over het advies bij de aankoop van de auto en de afspraken die ik met Van Ramselaar tijdens het aankoopproces heb kunnen maken.

G. van der Zouw (Amersfoort)
22-01-2020

Afspraak klopt altijd,vriendelijk onthaal,meestal met wat humor.Goede uitleg als er wat bijzonders is.Lekkere koffie+koekje!Mag ook in de werkplaats even een blik werpen.Gewoon een fijne Toyota dealer Top!

Jos Koot (Gouda)
17-01-2020

Goede garage, prettige sfeer, vakwerk en betrouwbaar, een aanrader

leo bedaux (de bilt)
17-01-2020

Vriendelijk en goed geholpen.

Mevr. A Jocker (Woerden)
02-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.