9,2
609 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

609 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Toyota Van Ramselaar is een dealer/garage met vriendelijk personeel, de werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Personeel is belangstellend en deskundig.

Joke Buijs (Woerden)
02-01-2020

Een TOP-dealer. De enige Toyota dealer die ik met mijn Toyota vertrouw. Een fijn, behulpzaam, meedenkend bedrijf met bijzonder vriendelijk personeel.

Nagamiji (Leidschendam)
30-12-2019

Eén van de weinige garages waarvoor ik mijn hand in het vuur zou durven steken. Ze schrijven niet met een vork, doen niets ongevraagd of wat niet nodig is en ze kennen je. Wat wil je nog meer van een garage, want daar gaat het alleen om vertrouwen.

C. van Eeuwijk (Woerden)
30-12-2019

Goed, snel en conform de afspraken is het onderhoud uitgevoerd.

Adri (Bodegraven)
19-12-2019

Het is gewoon een plattelands dealer moet gevoel voor zij product.

Dhr Klos (Rotterdam)
18-12-2019

Precies. Goed. Accuraat. Klantvriendelijk. Service gericht.

J. Stelwagen (Montfoort)
18-12-2019

Vertrouwd adres. Altijd goede service en advies.

Dhr. H. Kohler (Harmelen)
18-12-2019

Kundige en zeer behulpzame mensen

Jody de Hoog
18-12-2019

Zeer prettige persoonlijke benadering van de medewerker van de verkoopafdeling. Bij aflevering was er al direct voor gezorgd dat de winterbanden geplaatst waren.

P. J. van den Bosch (Gouda)
13-12-2019

Bij binnenkomst straalt het bedrijf de vriendelijkheid, betrokkenheid en goede service al uit.

R.A. van der Valk
13-12-2019

Vriendelijke medewerkers, afspraak is afspraak.

M. Bouman (Vianen )
11-12-2019

Zie voorgaande antwoorden

Patricia Grootewal (Zegveld)
11-12-2019

Ik ben een zeer tevreden Toyota rijder en over mijn dealer ben ik ook zeer tevreden omdat hij erg vriendelijk en klantgericht werkt.

G. van Vliet (Montfoort)
06-12-2019

Klantvriendelijke, betrouwbare, meedenkende en servicegerichte kwaliteitsgarage.

A. Broekhuijse (Woerden)
04-12-2019

Prima garage met goede service en vriendelijk personeel

Jim Schütz (Linschoten)
04-12-2019

Van Ramselaar is een prettige dealer, waar men tijd neemt voor de (aspirant)koper. Duidelijke en eerlijke uitleg, aandacht en klantvriendelijk

Arie van H. (Woerden)
27-11-2019

Een bedrijf waar ik graag kom omdat het de klant waardeert.

Herman Pfeifle (Alphen aan den Rijn)
22-11-2019

Van Ramselaar is een fijn bedrijf met prettige mensen aan de receptie en in de showroom, en deskundig personeel in de werkplaats. Ik rij voor onderhoud en apk van 2 privé auto's van Almere naar Woerden, dat zou ik niet doen als er ook maar iets op aan te merken was. En reparatie's zijn bijna nooit aan de orde want Toyota ;o)

Rob van Loo (Almere)
22-11-2019

Goede service en behandeling door personeel

Gerrit Soede (Woerden)
22-11-2019

Perfecte service, afspraak is afspraak. Altijd geïnteresseerd.

Ad (Bodegraven )
19-11-2019

Perfecte service, online een werkplaatsafspraak maken, gratis koffie en wifi, een leenfiets mee naar huis, en alles naar verwachting weer in orde.

Edo de Roo (Woerden)
19-11-2019

Prettige sfeer in combinatie met een professionele behandeling. Recent voor de derde keer een nieuwe Toyota aangeschaft. Bij de vorige twee altijd zeer tevreden over de geboden service, dus ook zeer tevreden met van Ramselaar als dealer.

John & Corrie Bancken (Moordrecht)
19-11-2019

Zeer deskundig en behulpzaam personeel met prima feedback over de uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr. Peter (Woerden)
07-11-2019

Door de klantvriendelijkheid, service en kwaliteit.

Ellen E.
05-11-2019

Prima garage, met veel kennis van zaken en een hoge klantvriendelijkheid.

Mark Reichardt (Harmelen)
09-10-2019

Prettige ontvangst, betrokken mensen, goede service.

Dhr. M. van Doorn
03-10-2019

Afspraken zijn gemakkelijk te maken, medewerkers zijn zeer toegankelijk en je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de nieuwe modellen. Alles in een gemoedelijke sfeer, dus peins ik er niet over om van Toyota af te stappen.

Henk Verheul (Woerden)
03-10-2019

Prima dealer. Ik woon in Zeist. In de 10 jaar dat ik niet meer in Woerden werk ben ik bij Van Ramselaar gebleven. Dat zegt genoeg.

Aartje Teeuwen
03-10-2019

Een prima dealer die streeft naar prima oplossingen.

Mevr. G.A.J. Soons (Zeist)
03-10-2019

Zeer goed, zeer tevreden.

L. VAN KEULEN (WOERDEN)
30-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.