9,2
695 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

695 beoordelingen

Filter

Goede service, vriendelijke staf, punctueel en behulpzaam

J. O
04-08-2022

Y.H.M. D
21-07-2022

Betrouwbare dealer Ik heb in auto's van verschillende automerken gereden. Drie jaar geleden een Toyota gekocht en de service van dit bedrijf vind ik uitstekend. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf dat afspraken na komt en mij goed op de hoogte houdt van de status van mijn auto.

Toyota eigenaar
19-07-2022

R.J.J. W
21-06-2022

Service zoals Service moet zijn. Ontvangst alsof je een belangrijke klant bent. Vervangend vervoer stond klaar. De auto stond klaar op afgesproken tijd. Nog een kopje koffie en weer naar huis. Tot over 15000 km.

D. Oliemans
07-04-2022

Wat een fijn bedrijf Altijd een feestje om hier te komen. Vriendelijke, fijne en professionele mensen die verstand hebben van zaken maar ook hoe om te gaan met een klant.

M.v.d.L
06-04-2022

ik heb het goed daar ik ben een tevreden klant

L.J. Hogendoorn
31-03-2022

Enquete Stop met die idiote enquête. Ik zou niet weten wat jullie daarvan kunnen leren. Modieus gedoe, blijf gewoon die je bent, twee beentjes op de grond en doe vooral je best. En oh ja, trek er ook nog even een vriendelijk smoel bij !

Aad van Leeuwen
11-03-2022

Goede service en gastvrij De mensen zijn vakbekwaam vriendelijk en behulpzaam

J. Geubels
25-02-2022

Top bedrijf Zeer fijn bedrijf en vriendelijk en behulpzaam personeel, kortom n Top Toyota Dealer

B.L. V
24-02-2022

Top service Al jaren klant. We worden altijd netjes geholpen. De auto wordt altijd keurig afgeleverd. Netjes op de hoogte gebracht over de kosten. En altijd vriendelijk te woord gestaan.

A. W
03-02-2022

Speciaal moment Ik ben erg tevreden over de service en vriendelijkheid van de dealer. Je wordt uitstekend geholpen. Bij binnenkomst wordt je door iedereen begroet en ze herkennen je. Na de aankoop werd ik goed op de hoogte gehouden en kreeg ik een foto toen de auto binnen was. Erg leuk moment.

Stephan Esschendal
28-01-2022

Perfecte service, zelfs taart bij wachten tijdens onderhoudsbeurt.

W.C. Borghart
17-01-2022

Uitstekende kwaliteit en service Uitstekende kwaliteit en service voor een betaalbare prijs

Toyota eigenaar
11-01-2022

bij mijn toyota dealer voel ik me fijn ze bieden goede service en houden je overal van op de hoogte de service die ze bieden is gewoonweg top ik kan niet anders zeggen .ik ben uiterst tevreden .

J.H. B
29-12-2021

Ken de garage al jaren , onlangs een nieuwe CHR gekocht. Kan maar 1 ding zeggen: blijft een TOPBEDRIJF! Woon in Alkmaar maar blijf naar Woerden komen voor mijn Toyota

Rob v Emst
24-12-2021

Alles volgens afspraak De persoonlijke benadering is top. Je bent geen nummer maar een echte gast. Reparatie goed uitgevoerd en de banden vervangen tegen de juiste prijs . De korting kwam uit eigen initiatief. Top dealer.

Ron
13-12-2021

Van Ramselaar zijn toppers! De mensen van Van Ramselaar zijn stuk voor stuk toppers. Vakkundig, professioneel en niet opdringerig. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Alle l Lof!! Ga vooral zo door

Ron en Sylvia Dekker
10-12-2021

Prima vriendelijk en betrouwbaar bedrijf Uitermate tevreden met dit bedrijf

J.A.M V
03-12-2021

Top dealer en garage Van Ramselaar…Staan voor je klaar zowaar.

Toyota eigenaar
03-12-2021

Goede service en vertrouwde garage. Prima service. Vriendelijke ontvangst. Betrouwbare informatie en goede garage.

E. S
11-11-2021

Fijn bedrijf Er werd netjes opgebeld om een afspraak te maken en snel een datum bepaald, onderdelen netjes opgegegeven auto snel en netjes compleet afgemaakt en klaargezet, netjes telefoontje dat hij gereed stond super service.

C.L. Bekker
12-10-2021

Perfecte dealer. Altijd duidelijke uitleg en respectvolle benadering.

G.A.J. Soons
07-10-2021

Goede sarvice vriendelijke medewerkers

M. DMarcel den Hartog
15-09-2021

100% kwaliteit tegen Toyota prijzen! Vooraf zijn de prijzen vastgesteld. Van Ramselaar bied voor dat geld 100% kwaliteit.

C. van Eeuwijk
15-09-2021

Sterk aanbevolen! Prima service, alles duidelijk uitgelegd, geen verrassing achteraf. Ik ben een tevreden klant.

M.M. F
18-08-2021

Tevreden met alles.

Sjaak Goes
15-07-2021

Het personeel van de aftersalesafdeling zijn toppers met veel kennis, vaardigheden en enthousiasme. Je ziet dat ze er zelf alles aan doen om het de klant voor 100% naar de zin te maken, en dat lukt ze perfect. Kennen het gros van de klanten niet alleen zakelijk. Heerlijk binnenkomen als je een afspraak hebt of als je tussendoor met een probleem komt. Je bent altijd welkom !

Heddie Breedveld (Woerden)
15-07-2021

Prima service, fijn personeel. Ze nemen de tijd voor je als klant en herkennen je persoonlijk.

Rein van ekeren (Woerden)
09-07-2021

Al jaren zeer tevreden.

Petra doeland
09-07-2021