9,2
613 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

613 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Een fijne garage.

Nico van Beek (Woerden)
22-10-2020

Dealer doet wat zij zegt, is betrouwbaar en altijd bereid om te helpen.

Wim de Jong (Kockengen)
22-10-2020

Goede service, vriendelijk, betrouwbaar, lage kosten, auto doet het al 11 jaar perfect en rijdt zalig!

ir. Steven Hanekroot (Harmelen)
19-10-2020

Klantgericht met een no-nonsens aanpak.

Fam. Oudshoorn (Gouda)
19-10-2020

Al meer dan 25 jaar voor mij het meest vriendelijke en betrouwbare adres waar ik graag kom om een auto te kopen en te laten onderhouden.

Theo van Aken (CULEMBORG)
21-09-2020

Het is gewoon een zeer prettige dealer, ze doen wat ze beloven en leveren goed werk af! En ze zijn oprecht héél vriendelijk.

D.vdM (Bussum)
21-09-2020

Goede uitleg over alles, al mijn vragen werden beantwoord.

dhr jw berghoef (zegveld)
10-09-2020

Alles volgens afspraak, en duidelijk vermeld op de website. Ook het maken van een werkplaatsafspraak kan eenvoudig via de website worden geregeld.

Edo de Roo (Woerden)
02-09-2020

Fijne garage.

Yvonne (Gouda )
27-08-2020

Een goede garage.

Henny van Doorn (Woerden)
24-08-2020

Vriendelijk, correct en kundig.

C.Roozenbeek (Linschoten)
21-08-2020

Goede service en goed ontvangst.

j ohn van zoeren (capelle aan den ijssel)
17-08-2020

Goede service en heldere communicatie.

Wibe Drijver (Woerden)
12-08-2020

Gewoon fijn bedrijf met fijne mensen.

Maja van den Berg (Woerden )
05-08-2020

Deze garagehouder is zeer klantvriendelijk en staat altijd voor je klaar, het onderhoud aan de auto gaat tot volle tevredenheid, indien nodig is er overleg. Een betrouwbare autodealer! Garage van Ramselaar staat altijd voor je klaar!!

Mevr Lenie Vos van der Meer (Woerdrn)
04-08-2020

Een professionele garage met goede planning en warme hoffelijkheid van het personeel.

J.van Dongen (Woerden)
03-08-2020

Zeer correcte behandeling, vriendelijk personeel. Ik ben reuze blij met dit garagebedrijf.

Dhr. R.A. van der Valk (Woerden)
03-08-2020

De ontvangst is altijd vriendelijk, ook al kom je onverwacht. Je wordt goed geïnformeerd over de kosten van de reparatie. Zo nodig is er vervangend vervoer aanwezig.

Gerda d’Arnault
03-08-2020

Niks op aan te merken. Vriendelijk en vakkundig.

Mark Reichardt (Harmelen)
31-07-2020

Toppers.

H. Geus (Woerden)
31-07-2020

Zeer klantvriendelijk, je voelt je echt thuis. Behulpzame medewerkers die je alles vertellen over de auto en je niet onder druk zetten. Al jaren mijn dealer en wat mij betreft gaat dat ook niet veranderen. Grote klasse.

Hans de Groot (Utrecht)
16-07-2020

Prima garage duidelijke afspraken en uitstekende service.

Marianne stoter
26-06-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en zeer betrouwbaar. Maken geen verschil tussen de Land Cruiser of Aygo-rijders, iedereen wordt supergoed geholpen.

Patrick van Beek (Woerden)
26-06-2020

Ik vind de behandeling bij van Ramselaar uitstekend.

Han Pronker (WOERDEN)
26-06-2020

De klant voelt zich koning.

Familie de Wildt (De Meern )
18-06-2020

Een van de weinige garages waar kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staat.

C. van Eeuwijk (Woerden)
17-06-2020

Klantgerichte benadering, afspraken allemaal zeer goed nagekomen, prettige mensen en....het belangrijkste: geweldige auto de nieuwe RAV4!

Els van der Heijden
17-06-2020

Prima service.

Erik (Vleuten)
28-05-2020

Ruim 20 jaar ben ik klant bij Van Ramselaar, een prima Toyota-dealer. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en informeren je duidelijk over wat er met de auto moet gebeuren. Het afgeleverde werk is kwalitatief van een hoog niveau. Men is plezierig in de omgang en je voelt je welkom in de zaak.

Anton Dorst
15-05-2020

Duidelijkheid over de kosten van de servicebeurt en de APK, servicebeurt vakkundig uitgevoerd, goede uitleg over de extra (kleine) werkzaamheden, SMS als de auto gereed is, klantvriendelijke behandeling bij de receptie.

Barend Verhagen (Woerden)
14-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.