9,2
593 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

593 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer klantvriendelijk, je voelt je echt thuis. Behulpzame medewerkers die je alles vertellen over de auto en je niet onder druk zetten. Al jaren mijn dealer en wat mij betreft gaat dat ook niet veranderen. Grote klasse.

Hans de Groot (Utrecht)
16-07-2020

Prima garage duidelijke afspraken en uitstekende service.

Marianne stoter
26-06-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en zeer betrouwbaar. Maken geen verschil tussen de Land Cruiser of Aygo-rijders, iedereen wordt supergoed geholpen.

Patrick van Beek (Woerden)
26-06-2020

Ik vind de behandeling bij van Ramselaar uitstekend.

Han Pronker (WOERDEN)
26-06-2020

De klant voelt zich koning.

Familie de Wildt (De Meern )
18-06-2020

Een van de weinige garages waar kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staat.

C. van Eeuwijk (Woerden)
17-06-2020

Klantgerichte benadering, afspraken allemaal zeer goed nagekomen, prettige mensen en....het belangrijkste: geweldige auto de nieuwe RAV4!

Els van der Heijden
17-06-2020

Prima service.

Erik (Vleuten)
28-05-2020

Ruim 20 jaar ben ik klant bij Van Ramselaar, een prima Toyota-dealer. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en informeren je duidelijk over wat er met de auto moet gebeuren. Het afgeleverde werk is kwalitatief van een hoog niveau. Men is plezierig in de omgang en je voelt je welkom in de zaak.

Anton Dorst
15-05-2020

Duidelijkheid over de kosten van de servicebeurt en de APK, servicebeurt vakkundig uitgevoerd, goede uitleg over de extra (kleine) werkzaamheden, SMS als de auto gereed is, klantvriendelijke behandeling bij de receptie.

Barend Verhagen (Woerden)
14-05-2020

Goed bedrijf, nette kundige mensen die je goed advies geven en afspraken goed nakomen.

Cees Bekker (Woerden)
06-05-2020

Een bedrijf waaraan je graag de verzorging van je vervoermiddel aan overlaat en voor overleg en advies mee in contact treedt.

Andrè Schoonderwoerd
29-04-2020

Omdat ik tevreden ben.

Lhogendoorn (Woerden)
23-04-2020

Fijne dealer met ervaren medewerkers.

Rosemarie Eerbeek (Woerden )
23-04-2020

Ik heb me gewaardeerd gevoeld als klant. De werkplaats heeft verder gekeken dan de werkzaamheden waar voor ik kwam. Ik kreeg een keurig overzicht van de te verwachten kosten.

Mw E A L. (De Meern )
17-04-2020

Uitstekende service/prijs/kwaliteit. Vriendelijk en correct.

j.c.bulk (woerden)
17-04-2020

Ik kom er al meer dan 30 jaar en ben een tevreden klant.

M.v.d.Stap
30-03-2020

Betrouwbaar, vriendelijke mensen.

Marleen den Ouden (Rotterdam)
26-03-2020

Hele goede service. En ik word altijd zo goed geholpen. Erg aardige mensen werken er.

Margo Mulder (Woerden)
19-03-2020

Aardige mensen aan de servicebalie, altijd bereid tot oplossing van vragen. Voordoen van omgaan met de nieuwe mogelijkheden in de auto, zoals geluiden als je de witte streep overrijd en dicht achter een voorligger zit etc.

wim borst (Linschoten)
13-03-2020

Betrouwbaar, vriendelijk, meedenkend, accuraat.

l. versteeg
13-03-2020

Een heel fijn bedrijf om te komen. Vertrouwd, vriendelijk personeel. Korte wachttijd. Heel fijn om te komen.

Dhr. H Schonewille
05-03-2020

Keurige ontvangst, vriendelijk, informeel, goede uitleg.

Dhr. A.E. Jong
05-03-2020

Vriendelijk personeel. En leveren goed werk

Dhr. M den Hartog (Oudewater)
21-02-2020

Er werken ontzettend leuke mensen die altijd voor je klaar staan. Ze denken met je mee, je kunt altijd terecht (zelfs als het net niet helemaal uitkomt) Ze zijn erg kundig en brengen je altijd vooraf op de hoogte als er iets extra's aan de auto moet gebeuren. Ok, klinkt logisch maar we hebben het ook zeker wel anders meegemaakt. Echt ontzettend tevreden.

Hedwig van Dortmont
21-02-2020

Bijzonder klantgericht, denkt mee en zoekt het beste voor de klant. Komt professioneel over. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Dhr. E.J. van der Beek (Bodegraven)
19-02-2020

ben al heel heel lang klant en altijd tevreden, op een keer na, maar dat werd direct geweldig opgelost door van ramselaar

lens
19-02-2020

Altijd vriendelijk en behulpzaam en goede afspraken en vakmanschap

P.Verhoeff (Woerden)
18-02-2020

Zoals eerder vermeld uiterst tevreden over de service aan de receptie als van de monteurs in de werkplaats als van de eigenaar zelf.

Piet Claessens (Utrecht)
18-02-2020

Al weer 20 jaar mijn dealer en dat zegt volgens mij al voldoende. Je bent geen nummer, maar de medewerkers kennen je bij naam. Behulpzaam,staan voor je klaar en denken met je mee. Ik hoop dan ook nog jaren klant te blijven bij deze garage.

Dhr. Francken
13-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.