9,2
592 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

592 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk, gastvrij, geduldig.

Anoniem
08-07-2014

Je voelt je er altijd welkom. Of het nu is voor een nieuwe auto of voor een onderhoudsafspraak. Je wordt altijd keurig te woord gestaan en er volgt altijd een toelichting bij het onderhoud dat heeft plaatsgevonden. Afspraken worden nagekomen en je komt niet voor verrassingen te staan. Eerlijk, betrouwbaar en klantgericht. Dat is voor mij Toyota Van Ramselaar. Ik ben er nu 15 jaar klant (al 26 jaar een tevreden Toyota-rijder!) en ik ben nog nooit teleurgesteld in mijn verwachtingen. Complimenten!

Anoniem
08-07-2014

Service in orde, aardige mensen.

Anoniem
08-07-2014

ben heel tevreden met ontvangst en afhandeling

Wim Bramer (Harmelen)
26-06-2014

omdat ik geen enkele vervelende ervaring heb.

Anoniem
26-06-2014

Prettige correcte behandeling en vakkundige mensen.

Anoniem
26-06-2014

slecht mee te onderhandelen: te duur te weinig coulance bij huidig defect

Anoniem
26-06-2014

goede dealer en geen verrassingen door vaste prijzen vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en met je meedenken

Jan Nap (Woerden)
26-06-2014

Vakgarage, weten wat er gedaan moet worden, mijn auto heeft al bijna 300.000 km gereden, mede door het goede onderhoud rij ik nog tevreden en probleemloos rond. Men weet waar men me bezig is. vakwerk.

Ad Verweij (Woerden)
26-06-2014

Gastvrijheid, Prettige onderhandelingen en goede after sales.

Anoniem
26-06-2014

klantvriendelijke begeleiding en voorlichting bij aankoop

Anoniem
26-06-2014

vriendelijk, behulpzaam en deskundig

R.v.d. Wurff (Nieuwegein)
16-06-2014

Prettige manier van verkopen doordat er in het verkoopproces constant tijd en aandacht blijft voor de behoefte van de klant.

Anoniem
16-06-2014

Betrouwbaar

Anoniem
16-06-2014

Klantvriendelijkheid en goede service

Anoniem
16-06-2014

Omdat ik goed ben geholpen.

Ellen (Waddinxveen)
12-06-2014

Ik heb 3 toyota's gereden naar volle tevredenheid. Door huidige modellen en geen belasting vriendelijke diesellijn ben ik helaas naar een ander merk overgestapt ( volvo v60 d4)

Anoniem
11-06-2014

Het is een zakelijk en vriendelijke sfeer waar je goed geholpen wordt en die past bij Toyota.

Anoniem
11-06-2014

Goede service

M. de Rijk (Woerden)
06-06-2014

Goede service, Klantvriendelijk.

W.P.de Ligt (Woerden)
05-06-2014

zijn al jaren klant hier naar alle tevredenheid, anders ga je op zoek naar een ander

Anoniem
05-06-2014

ze zijn erg deskundig, zeer vriendelijk en goede service

Paul van Golde (Hilversum)
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.