9,2
632 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ramselaar

9,2

632 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Service is goed.

Anoniem
09-07-2014

Deskundig en klantvriendelijk

Gonny Stoop (Woerden)
09-07-2014

Prettige bediening en verzorging.

Dhr. A van der Hooft (Utrecht)
08-07-2014

Goede behandeling en aflevering.

Anoniem
08-07-2014

Bijzonder prettig contact met vriendelijk en deskundig personeel dat in ruime mate meedenkt aan oplossingen, eerlijk communiceert en het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan.

Hans Eerbeek (Woerden)
08-07-2014

Profesioneel. Aardige mensen. Vriendelijk.

Anoniem
08-07-2014

Goede service; betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Anoniem
08-07-2014

Ik ben goed tevreden, dat vind ik een 8 waard. Indien nodig kan ik er terecht, altijd bereikbaar, fatsoenlijk, houden me op de hoogte..

Anoniem
08-07-2014

Prima service, vriendelijk personeel, meedenken als er een probleem is.

Anoniem
08-07-2014

Hele goede kennis van zaken, duidelijk en niets is te veel, al stel je 20 vragen. Mooie inruilprijs en veel persoonlijke aandacht. ( je bent geen nummer ) Het bedrijf is schoon de koffie is prima en de mensen zijn zeer vriendelijk. DIT BEDRIJF DENKT MEE ZONDER TE PRESSEN.

Heleen Heemskerk (Vogelwaarde)
08-07-2014

Vriendelijk, gastvrij, geduldig.

Anoniem
08-07-2014

Je voelt je er altijd welkom. Of het nu is voor een nieuwe auto of voor een onderhoudsafspraak. Je wordt altijd keurig te woord gestaan en er volgt altijd een toelichting bij het onderhoud dat heeft plaatsgevonden. Afspraken worden nagekomen en je komt niet voor verrassingen te staan. Eerlijk, betrouwbaar en klantgericht. Dat is voor mij Toyota Van Ramselaar. Ik ben er nu 15 jaar klant (al 26 jaar een tevreden Toyota-rijder!) en ik ben nog nooit teleurgesteld in mijn verwachtingen. Complimenten!

Anoniem
08-07-2014

Service in orde, aardige mensen.

Anoniem
08-07-2014

ben heel tevreden met ontvangst en afhandeling

Wim Bramer (Harmelen)
26-06-2014

omdat ik geen enkele vervelende ervaring heb.

Anoniem
26-06-2014

Prettige correcte behandeling en vakkundige mensen.

Anoniem
26-06-2014

slecht mee te onderhandelen: te duur te weinig coulance bij huidig defect

Anoniem
26-06-2014

goede dealer en geen verrassingen door vaste prijzen vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en met je meedenken

Jan Nap (Woerden)
26-06-2014

Vakgarage, weten wat er gedaan moet worden, mijn auto heeft al bijna 300.000 km gereden, mede door het goede onderhoud rij ik nog tevreden en probleemloos rond. Men weet waar men me bezig is. vakwerk.

Ad Verweij (Woerden)
26-06-2014

Gastvrijheid, Prettige onderhandelingen en goede after sales.

Anoniem
26-06-2014

klantvriendelijke begeleiding en voorlichting bij aankoop

Anoniem
26-06-2014

vriendelijk, behulpzaam en deskundig

R.v.d. Wurff (Nieuwegein)
16-06-2014

Prettige manier van verkopen doordat er in het verkoopproces constant tijd en aandacht blijft voor de behoefte van de klant.

Anoniem
16-06-2014

Betrouwbaar

Anoniem
16-06-2014

Klantvriendelijkheid en goede service

Anoniem
16-06-2014

Omdat ik goed ben geholpen.

Ellen (Waddinxveen)
12-06-2014

Ik heb 3 toyota's gereden naar volle tevredenheid. Door huidige modellen en geen belasting vriendelijke diesellijn ben ik helaas naar een ander merk overgestapt ( volvo v60 d4)

Anoniem
11-06-2014

Het is een zakelijk en vriendelijke sfeer waar je goed geholpen wordt en die past bij Toyota.

Anoniem
11-06-2014

Goede service

M. de Rijk (Woerden)
06-06-2014

Goede service, Klantvriendelijk.

W.P.de Ligt (Woerden)
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.